Здравей! 😉

 Надявам се блогът ми да ти харесва и да си прекарваш приятно и полезно в него.

 Защо реших да си направя блог? За да споделям за всякакви неща. Неща, които намирам за полезни, интересни, забавни и вдъхновяващи. Интересувам се от какво ли не, така че и блогът ми е разнообразен.

Казвам се Милена и съм на 26 години. Завършила съм политология и в момента следвам маркетинг.  Зодия Лъв с асцендент в Дева 🙂 Не си падам по всекидневните хороскопи и не ги чета, но в астрологията определено има нещо вярно.

Обичам да чета. Най- вече self- improvement и мотивационни книги. Харесва ми философията за силата на положителното мислене и силата на мислите изобщо. Обичам да чета мъдри мисли и цитати от мъдри мъже и жени.

Обичам да слушам музика и да танцувам. Харесвам предимно динамични и живи парчета, но също така харесвам и реге, класическа музика, рок, електронна.

Обичам романтичните филми с щастлив край. Ако краят не е щастлив, си представям, че е бил. Любимият ми е Bridget Jones’s Diary.

От известно време обичам да играя фитнес и аеробика  за да поддържам спортна форма. Поне 5 пъти в седмицата. Събрала съм огрооомна колекция от двд-та с различни  workout-и и често ги сменям за разнообразие.

Опитвам се да се храня здравословно и диетично, макар че шоколадът и кафето са ми големи изкусители. По една случайност готвя добре, но мразя да мия чинии.

Обичам да пиша. Някои даже казват, че имам изумително чувство за хумор. Възможно е.

Като всяко момиче обичам модата и се интересувам от моден дизайн. Завършила съм такава гимназия и често развъртявам ножиците по плата.

Мечтая си да посетя Индия и Англия. И още много места, но тези двете задължително 🙂

Обичам природата, разходките, животните, честността, слънцето, морето, синьото небе, гушкането, стафидите, пъзелите, хубавите обици :р

I’m not weird, I’m a limited edition.

Ще се радвам на вашите коментари, мнения, оценки и препоръки. За блога, за живота, за света и изобщо.

Лична поща – huggingbearr@gmail.com

Целувки и прегръдки!


Един отговор »

  1. Хубаво блог-че 🙂 Има много истина в силата на полужителното мислене.. изобщо в идеята на източната философия за синхроничността вместо обяснението за причинно-следственните връзки 😉

    • Благодаря, радвам се, че блогът ми ти допада 🙂 И аз харесвам доста източната философия, но това за причината и следствието винаги си важи 😉

  2. Sooo Female! Female is good. Female is attractive, female is hot. She’s a revolution in martial arts, life pshychology and child upbringing altogether. I don’t want an enemy like that. Nobody wants an enemy like that. Being female is a privilege, being female is a revolution itself:

    Vive la revolution!

    Cherchez la femme!

  3. Днес попаднах на този блог четейки мъдри мисли,което правя с удоволствие. Можем да споделяме тия ,който много са ни впечатлили.

    • И аз обичам мъдрите мисли 🙂 Тук споделям само най- добрите т.е. най- любимите ми :р Ще ми е интересно да разбера кои са те впечатлили най- много, а също и да науча нови! 🙂

  4. Прекрасен блог, страхотни и целенасочени постове, харесва ми , че има идея за всеки един от тях. Пожелавам ти успех! Казвам ти го чисто професионално, браво!

  5. Искрено те поздравявам за:
    – оползотворените 26 г.;
    – творческите (т’ва си е творчество) амбиции (дай Боже да изляза прав и ще видиш, че амбицията не лошо нещо, а напротив);
    – лекотата на изразената мисъл;
    – характера (Духът в теб) и т.н. 🙂

    Останах впечатлен (а не както обикновено- потресен :-). Случайно „отворих“ таблицата за горене на калории .. , после за диети..
    …спорт, книги (и рецензии), кокос… Браво ве (бургаското „бе“)! Каква динамика в подскоците 🙂 ,т.е. интересите. СЕРИОЗНО. ПРОДЪЛЖАВАЙ ВСЕ ТАКА. ПО СЪЩИЯ НАЧИН. Поздрави от Лондон. Искаше ми се повечето, защо не и всички, хора да имат „тая искра“. Изв. Ме за грамтиката – пиша от телефон, а не обичам да препрачитам (особено мене си :-))

    • Здравей Димитър! Благодаря за отделеното време и за високата оценка 🙂 Да, както забеляза от доста време няма нови публикации. Тогава бях в такава фаза, че имах повече свободно време, следователно повече време за книги, за писане, за личностно развитие и т.н. Сега времето е по- малко и някакси все не стигам дотук. Но съм сигурна, че ако попадна на нещо наистина полезно и интересно със сигурност ще го споделя за да бъде от полза и на други.

      • Това с „фазите“ го разбирам (личен,експертен опит☺). Да знаеш само колко „фази“ прецаках☺…. Както и да е,защото все пак именно тези „фази“ правят нещата по- интересни, т.е. животът ни. Споко. И не изпитвай вина дори и да спреш с това начинание. Все пак тук си оставила нещо Ок. Желая много повече от здраве и щастие на такива като теб. Успех и свобода,например… И то във всяка „фаза“ ☺

  6. Но май липсват нови публикации. Каквато и да е причината – Жалко. Дано Ентусиазма да е „жив и здрав“.

Кажи ми нещо